luni, 13 februarie 2012

16 februarie- 30 martie 2012, manifestatii antiregim



In atentia membrilor SCMD si ai aliatilor din Consiliul National al Societatii Civile (CNSC)

In ciuda vremii, SCMD va continua actiunile de protest, in perioada urmatoare, impotriva unui regim tiranic, ticalos, hot, corupt si tradator:

1.     La Monumentul “Leul” din Capitala (langa Palatul Cotroceni, am obtinut aprobare de pichetare pana in 29 februarie a.c. Vom anunta din timp data reluarii actiunii;
2.     Pentru moment, solicitam tuturor membrilor SCMD, carora sanatatea si timpul le permit, sa sprijine, in continuare, prin prezenta (fara insemnele SCMD), fenomenul Piata Universitatii si cele similare, din orasele resedinta de judete. Flacara trebuie intretinuta vie.
3.     Pe data de 16 februarie a.c. membrii SCMD din Capitala si ai tuturor sindicatelor si ONG-urilor componente ale CNSC, sunt rugati sa sprijine (cu insemnele proprii), mitingul pensionarilor ceferisti organizat intre orele 10.00-12.00, in fata Ministerului Transporturilor (parcul din fata Garii de Nord). Federatia Nationala Unirea a pensionarilor din Romania va depune un memoriu si va negocia cu ministrul Transporturilor, cu aceasta ocazie, ca drepturile de permise pe CFR, momentan pierdute, sa fie redate ceferistilor in activitate si pensionari si, in acelasi timp, sa se revina asupra calatoriilor gratuite anuale acordate tuturor pensionarilor.
4.     Cu data de 1 martie, ne raliem actiunii, pe care o propunem tuturor membrilor CNSC, ca pe durata intregii luni martie, toti protestatarii fata de regimul dictatorial Basescu sa poarte o banderola alba pe bratul stang, o esarfa alba la masina sau sa arboreze o panza alba la balcoanele ori portile imobilelor.

Cu multumiri,

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU