joi, 8 martie 2012

Comunicat privind pichetarile organizate de SCMD in perioada 15-23 martie a.c.


In atentia tuturor membrilor SCMD din Capitala si din Tara

In perioada 15-23 martie a.c. in Capitala se vor organiza pichetari la sediile centrale ale partidelor Puterii, dupa cum urmeaza:
·       15 martie, la sediul UDMR
·       16 martie, la sediul PDL
·       17 martie, la sediul UNPR, etc
Amanunte pentru bucuresteni vor fi comunicate la mitingul din 14 martie.
Rugam toate filialele din tara sa solicite aprobari de pichetare a sediilor partidelor puterii, in perioada 15-23 martie, in localitatile de resedinta ale filialelor, cu drept de prelungire. La aceste manifestari vor fi invitati si delegati ai aliatilor din CNSC, intrucat toti suntem supusi de respectivele partide care sustin regimul basescian, dictatorial si paramilitar, aceleiasi batjocuri, toti suntem loviti de o justitie obedienta si ametiti cu promisiuni mincinoase.
Nu va ascundem ca aceste manifestatii au si scopul de a pregati populatia, pe intreg teritoriul Romaniei, pentru marea miscare de protest, legala, si care trebuie sa devina traditionala, de 1 Mai.
Este bine sa retinem si sa constientizam toti ca noi, membrii SCMD si membrii tuturor structurilor afiliate la programul de actiune numit Platforma Civica, cu alte cuvinte Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) constituim, in Romania, OPOZITIA CIVILA.
Cu data de ieri, 07.03.2011, am prezentat opozitiei politice (copresedintilor USL) punctele noastre de vedere comune, ca baza pentru incheierea unui contract social cu obligatii reciproce.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU