luni, 11 februarie 2013

Comunicat de la Lt. (r) Alexandru Gheorghe sau cum isi respecta Armata ofiterii sai patrioti si curajosi


Dupa cum stiati, azi 11.02.2013, se implinesc doua saptamani de la audienta avuta cu ministrul Apararii, dupa aparitia la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3. Foarte multi m-ati intrebat ce s-a rezolvat a doua zi cand am fost primit de catre ministru. Mai jos va voi detalia intalnirea de acum 2 saptamani si evolutia ulterioara a cazului:


Sunt primit intr-adevar de ministrul Apararii, impreuna cu un secretar de stat. Dupa 10 minute, in care nu s-a discutat nimic concret referitor la reincadrare, domnul ministru mi-a replicat ca "sper ca nu va asteptati sa va dau un raspuns pe loc" ca mai apoi sa fiu "predat" spre discutii domnului secretar de stat. Impreuna cu acesta si cu inca 2 colonei juristi am continuat discutiile. Desi dansii au cerut sa analizam punctual problemele cazului, niciunul nu si-a notat absolut nimic, si niciunul nu a vrut sa ofere vreun raspuns la vreo intrebare punctuala pe care am adresat-o. Si bineinteles ca nici nu aveau cum, cand acum un an de zile, ei fusesera cei care cautasera chichite in lege ca sa fiu dat afara. Deci sunt trimis sa discut cu exact aceeasi oameni care intocmisera documentele prin care am fost exclus. Singurul lucru pe care si l-a notat o doamna jurista colonel, a fost lista cu cei carora le voi intenta proces pentru abuz in serviciu si abuz in serviciu in forma continuata, fapte penale. La finalul discutiilor, toti grabindu-se pentru a ajunge la protocol, secretarul de stat mi-a cerut un ragaz de 2 saptamani pentru a analiza cazul, cu mentiunea ca voi primi un raspuns la expirarea acestora. Vineri, in data de 08.02.2013 sunt sunat de aceeasi doamna colonel, care imi comunica faptul ca sunt asteptat marti, 12.02.2013 de catre secretarul de stat, pentru a mai discuta "cu bune si rele" aspecte ale cazului, eventual sa fac si o petitie catre secretarul de stat la care acesta imi va raspunde in termenul legal de 30 de zile. In acest moment, vazand cum sunt plasat din nou de la Ana la Caiafa, si iar se trage de timp, i-am raspuns doamnei colonel ca am facut destule petitii un an de zile, ca refuz sa mai fiu pus pe drumuri jumatate de tara, degeaba, si ca nu voi fi prezent in data de 12.02.2013.
Fiecare sa judece dupa cum va dori. Am scris aceste randuri pentru cei care timp de doua saptamani m-au intrebat ce s-a rezolvat. Mai mentionez ca intalnirea avuta cu domnul Dobritoiu in vara, pe cand era Ministrul Apararii, a durat o ora jumatate si s-a terminat cu rugamintea de a face un raport pentru reincadrare.
Refuz sa mai fiu tratat la acest mod, dupa ce un an de zile am fost pus pe drumuri de foarte multe ori, in speranta unei concilieri pe cale amiabila. 


Lt. (r) Alexandru Gheorghe